Brasserie & Winkel

Brasserie De Mol

Vernoemd naar het volkscafé van de historische figuur Pietje Mol aan de Belgisch-Franse grens, waar zich nu Café du Perroquet bevindt. Op het menu stonden de picon, duinenkonijnen en duinasperges van ‘eigen kweek’.

De legendarische picon vin blanc houden we graag in ere, maar op de kaart van Brasserie De Mol vindt u eveneens andere apero's, klassieke en seizoensgebonden gerechten en desserts.

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag: 14.30 - 20.30 uur
Woensdag, zaterdag en zondag: 11.00 - 21.00 uur

Ara Cosy Home

In onze stijlvolle interieurwinkel kunt u heerlijk rondkijken en genieten van een huiselijke, ontspannen sfeer. In de verschillende themahoeken van de winkel doet u ideeën op voor bij u thuis.

Naast het wisselende aanbod, zijn er ook een aantal vaste collecties opgenomen in het assortiment. Van handgemaakte Italiaanse zeep, kwalitatieve geurkaarsen, handtassen tot sfeervol tafellinnen.

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 9.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00uur

Kom genieten

Geniet in de zomermaanden van een heerlijk glas wijn op ons riante buitenterras en verwelkom de zon.

Of kruip in de wintermaanden in één van de knusse banketten van de warme, gezellige zaal. Kinderen tot 8 jaar kunnen naar hartenlust spelen in de indoor speelruimte.

Als knooppunt op het fiets- en wandelnetwerk van de Westhoek, biedt Brasserie De Mol een gastvrije ontvangst voor hotelgasten, wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, mensen uit de streek en toevallige passanten.