Algemene voorwaarden

Check-in en check-out

De check-in tijd is tussen 15.00u en 19.00u. Indien u pas later dan 19.00u kunt aankomen in het hotel, dan vragen wij u om vooraf contact met ons op te nemen.

Wij vragen u de kamer op dag van vertrek te verlaten voor 11.00u.

Fietsenstalling

Onze fietsenstalling is gratis. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of verlies van gestalde fietsen, noch hun inhoud.

Geaccepteerde betaalkaarten

Wij aanvaarden VISA, MasterCard, Maestro, V Pay en Bancontact. Het hotel behoudt zich het recht om uw kredietkaart voor uw aankomst te pre-autoriseren.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten in Ara Dune Hotel.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. U dient steeds een familiekamer te reserveren, ongeacht de leeftijd van het kind. Gelieve steeds duidelijk het aantal kinderen en hun leeftijd door te geven op het moment van reserveren.

Mindervaliden

Gelieve er rekening mee te houden dat het hotel technisch niet is aangepast aan personen in een rolstoel of met een rollator. Hierdoor zijn niet alle kamers toegankelijk voor personen met een rolstoel of rollator.

Parking

Onze parking is gratis en bevindt zich voor het hotel, aan de overzijde van de weg en naast onze tuin. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van de (inhoud van) voertuigen op onze parking.

Schade

Bij schade aangericht door de gast, de personen die hem vergezellen of de personen waarover hij de hoede heeft aan de roerende en onroerende goederen van Ara Dune Hotel, dient de toegebrachte schade door de gast op eenvoudig verzoek van het hotel vergoed te worden. Dit uiterlijk op het moment van het vertrek van de gast.

In België geldt een algemeen rookverbod in openbare ruimtes. Het is dus uitdrukkelijk verboden te roken in ons hotel, alsook op ons dakterras. Bij het overtreden van deze regel, worden alle kosten die hiermee verband houden, aangerekend aan de gast.

Vergeten voorwerpen

Het hotel draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de door de gast achtergelaten persoonlijke voorwerpen in het hotel na vertrek. Vergeten voorwerpen worden gedurende 1 maand in bewaring gehouden en kunnen worden opgehaald na verwittiging.